ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ

seminaria-intΣκοπός: Το σεμινάριο αυτό έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πώς να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα του στρες στον εαυτό τους και τους γύρω τους, να εντοπίζουν τους παράγοντες που το προκαλούν και να δημιουργούν σχέδια αντιμετώπισής του. Ειδικότερα, μαθαίνουμε να ‘ακούμε’ το σώμα μας και τη σκέψη μας όταν αυτά βάλλονται έντονα από το άγχος, και να επεμβαίνουμε ώστε να χαμηλώνουμε ή και να εξουδετερώνουμε την ένταση αυτή.

Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στο ευρύ κοινό και βρίσκει εφαρμογές σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς μας (π.χ. εργασία, υγεία, σχέσεις, οικογένεια κλπ). Μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το επάγγελμα ή τη μόρφωσή του. Μοναδική προϋπόθεση είναι η επιθυμία για μια καλύτερη ζωή!

Θέματα που αναπτύσσονται στο σεμινάριο:

Η κάθε συνάντηση στα βιωματικά σεμινάρια έχει διαφορετικό θέμα και πλαισιώνεται απο πρακτικές ασκήσεις που μπορείτε να τις δοκιμάζετε και μόνοι σας στην καθημερινότητα σας για να εφαρμόσετε αποτελεσματικά και πρακτικά τα όσα μάθατε.

  • Τι είναι το άγχος και γιατί το νιώθουμε;
  • Γνωστά και άγνωστα συμπτώματα του άγχους.
  • Αίτια και παράγοντες ενίσχυσης του άγχους.
  • Προσωπικότητα και άγχος.
  • Απλές αλλά αποτελεσματικές στρατηγικές αντιμετώπισης του άγχους.

 

Choose your seminar, to make your change

Φόρμα συμμετοχής

[formcraft id='4']