Συνεργάτες

Άννα Χατζηδημητρίου
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, BA, MSc, D.CBT
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ LIVE WELL, BE WELL

Η Άννα Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.

Είναι ψυχολόγος BA, MSc, D.CBT, με μετεκπαίδευση στην Ιατρική Ψυχολογία. Σπούδασε σε καταξιωμένα βρετανικά πανεπιστήμια , αποφοίτησε απο το Reading University και το μεταπτυχιακό της το πραγματοποίησε στο Bath University. Στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ψυχολογικών αλλά και ιατρικών διαταραχών.

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσάνθη Πισπιρίγκου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας BA,MSc
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Η Χρυσάνθη Πισπιρίγκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Η θέλησή της να ασχοληθεί με τον κλάδο της Ψυχολογίας αναδείχθηκε ήδη από την παιδική-εφηβική της ηλικία όπου οι «σημαντικοί άλλοι» στην ζωή της, και όχι μόνο, την πλησίαζαν για να τις εκμυστηρευτούν τους προβληματισμούς τους. Η θέληση της αυτή λοιπόν, ισχυροποιήθηκε και έγινε η απόλυτη επιθυμία για προσφορά στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικοί συνεργάτες

Ειρήνη Μανάρα
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, BSc, MSc, PHD
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ειρήνη Μανάρα

Η Ειρήνη Μανάρα γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα.

Σπούδασε ψυχολογία με υποτροφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (Deree College). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε ενεργό μέλος πολλών ακαδημαϊκών και έξω-ακαδημαϊκών φοιτητικών ομάδων διευρύνοντας τις γνώσεις της τόσο στην επιστήμη της όσο και σε άλλα αντικείμενα όπως η φωτογραφία.

Το 1996 γίνεται δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ψυχολογία της Υγείας του Πανεπιστήμιο του Surrey της Μ. Βρετανίας το οποίο ολοκληρώνει το 1997.

Διαβάστε περισσότερα

 

Στάλω Μεστάνα
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, BSc, MSc, SRD
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Στάλω Μεστάνα

Η Στάλω Γ. Μεστάνα γεννήθηκε το 1966 στην Κύπρο.

Ξεκινώντας τις σπουδές της στο Reading University απέκτησε με διάκριση το πρώτο της πτυχίο στην Χημεία τροφίμων. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον κλάδο της διατροφολογίας στο Kings’ College, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, και εν συνεχεία απέκτησε στο ίδιο πανεπιστήμιο δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στην διαιτολογία. Κατά την φοίτηση της τιμήθηκε με την ακαδημαϊκή διάκριση John Yudkin Prize.

Διαβάστε περισσότερα